12 d’agost 2010

EducaHealth i Genomedu


El Dr. David Bueno ens ha fet arribar la següent informació:
Acabo d'incorporar a la pàgina Web de Biologia l'enllaç a dues iniciatives de materials educatius molt interessants que crec que poden ser del vostre interès, EducaHealth i GenomEdu. Les trobareu a:

http://www.ub.edu/geneticaclasses/pau/recursos.htm

A continuació adjunto també un petit resum que han fet els responsables d'aquestes iniciatives per tal de presentar-vos-les.

EducaHealth
Responsable: Albert Batllori

http://www.educahealth.com/
En complau comunicar-vos una nova iniciativa docent que han tingut un grup de persones amb anys d'experiència docent.
EducaHealth, el Portal de Formació en Ciències de la Salut, han desenvolupat Learning the Human Body, un curs dirigit a estudiants que, un cop finalitzat 4r d' ESO, vulguin comprovar la seva possible vocació mèdica a la vegada que es preparen per realitzar amb èxit una carrera de servei com aquesta. Aquest curs on line també els hi pot permetre millorar el seu nivell d'anglès doncs després de cada explicació s'accedeix a links animats en anglès; a més, pot ser una bona ocasió per aprofitar les vacances, millorar les seves capacitats de treball i exigència i possibilitar la futura entrada a la Universitat.
En la seva pàgina
http://www.puedosermedico.com/
hi ha, a més, una "área profesores" dirigida als professors i alumnes de Biologia, amb la que, de forma gratuïta, posen los un conjunt de més 300 links d'animacions classificats per temes i capítols, per facilitar la tasca educativa dels professors de Biologia i els seus alumnes per què puguin assolir les millors qualificacions en aquesta àrea. Com el pensen anar actualitzant i millorant demanen el vostre correu electrònic.
Si us poseu sobre Catalunya estaran els links segons l'ordre del departament d'Educació, si us cololoqueu en altre comunitat els trobareu ordenats per temes o blocs temàtics.
Considero molt interessant que conegueu aquesta iniciativa i que la
doneu a conèixer als possibles interessats. Els responsables d'Educahealth estan disposats a explicar-vos en detall qualsevol dubte que necessiteu comentar amb ells de forma personal.
Esperant que us sigui d'utilitat:
Albert Batllori


GenomEdu
Responsable: Xavier Messeguer
Genomedu es un portal web
(http://www.genomedu.net/
i a Facebook), sobre l'anatomia humana i la d'altres especies animals i vegetals, pensat per ser utilitzat pels professors i els alumnes. Podreu veure zooms sobre diferents teixits, coneixer com son realment alguns organs humans, manipular tacs del cos huma en 3D , etc. Tambe podreu adaptar-lo al vostre nivell, amb els vostres exercicis i explicacions, demanant un compte personal. Esperant que us sigui d'utilitat:
Xavier Messeguer


Moltes gràcies a tots tres per material de tanta utilitat i qualitat!